ValentijnSbox

Breng je Hertenheer helemaal in Extase! Ook al is je Braven Apostel een Zwijntje, soms verdient de Paljas een lekker Tietje!

Valentijnsbox

Breng je Hertenheer helemaal in Extase! Ook al is je Braven Apostel een Zwijntje, soms verdient de Paljas een lekker Tietje!

Valentijnbox Hopviseur 600x480

Het ideale cadeau om een gezellige avond te beleven met je geliefde!
Wij bieden jou...

6 fantastische en artisanale Belgische bieren

Recept voor een bijhorend tapasplankje

Kaartje met een persoonlijke boodschap voor je geliefde

Romantische en sfeervolle attentie met een knipoog

Koop je deze box liever voor jezelf? Geen paniek, dat kan ook!

Ontdek alvast de fantastische en artisanale bieren

Tietje

Een subtiel blondje van 7,5% met een hoppige afdronk. Nieuw en echt Gents bier, gebrouwen door brouwerij De Boezemvrienden. Maar er zit meer achter dit bier dan een grappige naam! Ontdek het ontstaansverhaal van het bier en de nobele gedachte van de brouwers wanneer je het etiket scant.

Hertenheer Hopviseur - 300x400

Hertenheer

Streekbier uit Turnhout, volgens het nieuwe recept! Blond volmondig bier (4,8%) met een fris fruitig karakter en een mooi krachtig hoparoma. Dit dankzij de extra hop toegevoegd in de rijpingstank. Het stevig karakter en het lage alcoholgehalte maken Hertenheer een ideaal aperitiefbier tijdens jouw Valentijn.

Braven Apostel Hopviseur - 300x400

Braven Apostel Tripel

Een goudkleurige tripel (8%) van hoge gisting met nagisting op de fles. Een lekkere tripel met een fragiele smaak. Verfrissend met een lichtzoete smaak die in balans gehouden wordt door een fijnbittere nasmaak. Een fruitige en kruidige tripel met een volle moutsmaak. Zeker een aanrader!

Zwijntje Hopviseur - 300x400

Zwijntje

Toegankelijk Belgisch blond bier (8%) van hoge gisting. Zwijntje wordt in opdracht van de Feestcommissie Zwijnaarde gebrouwen door Brouwerij Van Steenberghe, die trouwens ook het (lekkere!) Augustijn bier brouwt - hetgeen als Zwijntje's moeder-bier beschouwd kan worden.

Paljas blond Hopviseur - 300x400

Paljas blond

Paljas blond (6%) is een traditioneel ongefilterd bier van hoge gisting met hergisting op fles. Het bier is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en de 4 verschillende hoppen (magnum, stryrian, kent & saaz) zorgen voor een karaktervolle smaak en een uitgesproken fris aroma.

Extase Hopviseur - 300x400

Extase

Een lekkere IPA van 7%. Er is buitensporig veel hop gebruikt voor dit bier. Het is een blend van veertien (!) excellente hopsoorten, zeer intens en gebalanceerd van karakter. Uitbundige hoparoma’s van fruit komen je glas uit. De afdronk is heerlijk bitter.

Personaliseer je cadeau...

Zet een persoonlijke boodschap van 2 à 3 zinnen bij de bestelnotities tijdens het afrekenen. Deze boodschap schrijven wij op een begeleidend kaartje om jouw cadeau nog persoonlijker te maken voor je geliefde!

Kaartje Valentijn Hopviseur

Het perfecte Valentijnscadeau voor jouw bierliefhebber

6 handgekozen en lekkere, Belgische bieren op een leuke manier gebracht.

Valentijnbox Hopviseur 600x480

€ 29,95 (incl. BTW en verzending)

Trakteer je geliefde op een biertje.

Bier als cadeau geven aan een bierliefhebber kan een echte uitdaging zijn, zeker bij Valentijn! Je wilt een lief, origineel en persoonlijk cadeau geven maar hoe doe je dat met bier?

Onze Hopviseurs hebben België doorkruist om lekkere bieren uit te zoeken. Uiteindelijk zijn het 6 bieren geworden die gelinkt kunnen worden aan een belangrijke mijlpaal tijdens iedere relatie. Lekker bier op een originele manier gebracht die een lief verhaal vertellen? Check!

Twijfel niet te lang en bestel tijdig! Wij verzenden nog...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden